Puzzels

In dit onderdeel van de kinderwerkportal kun je veel bijbelse puzzels vinden. Voor gebruik in het kinderwerk, tijdens de kerkdiensten of gewoon thuis. Ze zijn beschikbaar gesteld door Liesbeth Buter. Liesbeth heeft bij het ontwikkelen van de puzzels regelmatig met toestemming gebruik gemaakt van puzzels van Bijbelwerk van de site Bijbelidee.nl.

Op dit moment is de periode van de schepping t/m koning Achaz en koning Hosea met de profeten Jesaja, Hosea, Amos, Jona en Micha in puzzelvorm gezet. Het plan is om de hele periode van voor de ballingschap met alle waarschuwingen van profeten te behandelen. Een deel daarvan kun je al op de website vinden.

Ook heeft Liesbeth n.a.v. kerst- en paasfilmpjes puzzels ontworpen en op de website gezet. En n.a.v. de zomerserie 2017 heeft zij een werkboekje over Ester gemaakt.
Houd dit portal dus goed in de gaten!

Graag breiden we dit onderdeel verder uit met andere mooie puzzels die in kerken ontwikkeld zijn. Heb jij documenten liggen en wil je ze delen met andere kinderwerkers? Neem dan vooral contact op met de redactie van Opkijken via de Tip ons! pagina. Alvast hartelijk bedankt!

Bekijk alle puzzels