Koester je hart is een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart. Een weg die je van uiterlijke stilte, door de woestijn van je leven, naar innerlijke stilte brengt. Een avontuurlijke reis langs drie treden. Deze tocht heeft een bijzondere eindbestemming: de rust die God belooft te midden van alle omstandigheden.
Met levendige voorbeelden, anekdotes en spreuken word je aangemoedigd om uit het jachtige bestaan te stappen en op adem te komen bij de Bron van liefde. Veertig praktische tips helpen je daarbij op weg. Van benedictijns ‘piekeren’ en kloosterbier tot Lectio Divina en zwijgend eten; overal is de stilte aanwezig. Voor iedereen die snakt naar een handvol rust.

 

Dit boekje krijg jij van ons cadeau als je ons sponsort met €25,-

Het meestverkochte boekje van Mirjam van der Vegt ter waarde van ong. €14,50 krijg jij van ons als dank voor jouw gift!

Gewoon omdat we blij zijn met jouw steun… die we overigens heel goed kunnen gebruiken want we willen jou en zoveel anderen graag meer materialen aanbieden die ons doen stilstaan bij Gods liefde. Series zoals ‘Rustpunt’ waarmee we ons hart laten volstromen met Zijn rust en vrede. En nog veel meer materialen die de focus verleggen naar Hem!

 

Ja, ik sponsor Opkijken met €25,- en ontvang ‘Koester je hart’.

 

 

 

 

Categorie:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*