Heb jij zin en tijd om een ‘zoeker’ online te begeleiden bij zijn kennismaking met de bijbel en de inhoud van het christelijk geloof? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bijbelcursus
De bijbel is best een ingewikkeld boek. Zeker als je hem voor het eerst leest.
De Bijbelcursus wil de bijbel toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht achtergrond, cultuur of herkomst. De cursus bestaat uit 25 lessen, elk van drie onderdelen. Stap voor stap wordt de rode draad van de bijbelse verhalen gevolgd en leert de cursist over geloven en christelijk leven. Bij de lessen zijn filmpjes opgenomen die ondersteunen, verder aanvullen of verduidelijken.

 

Online begeleiding
Ook bieden we de mogelijkheid om bij de lessen online begeleid te worden. Cursist en begeleider mailen over en weer over de antwoorden op de vragen bij de lessen. Vaak komen er mooie gesprekken uit voort die weer tot nieuwe vragen leiden.

 

Om een cursist te begeleiden hoef je niet persé een grote bijbelkennis te bezitten (begeleiders ontvangen van ons een document met antwoorden). Wèl moet je weten hoe je je weg in de Bijbel kunt vinden en waar je zelf antwoorden kunt vinden. En uiteraard heb je de beschikking over een computer 😉

Wij schatten in dat je voor het begeleiden van een cursist ongeveer een avond per twee weken moet reserveren.

 

Zin om mee te doen? Meld je aan! Mail naar info@opkijken.nl.

 

Categorie:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

1 reactie