We zitten met z’n allen thuis. Aan huis gebonden door een virus. Allereerst hopen en bidden we dat het met jou goed gaat ondanks deze situatie!

 

Een groot deel van het openbare leven ligt stil en ook veel kerkelijke activiteiten kunnen niet doorgaan. Zo lijkt het althans, want veel kerken grijpen deze situatie aan om nieuwe vormen uit te proberen voor bijv. de viering van een zondagse kerkdienst, catechisatie, jeugdwerk, of bijbelkring.

Opkijken biedt je daarbij graag een handvat! We verwijzen je naar een artikel waarin de belangrijkste mogelijkheden van videobellen op een rij worden gezet met de voor- en nadelen.

Let op: wat ons betreft komt Skype als beste uit de bus! Een extra mogelijkheid die niet in het artikel genoemd wordt, is dat je ook schermen kunt delen. Dit maakt het mogelijk om tijdens het bellen een presentatie te tonen.

 

 

Vier videobeldiensten vergeleken:

Skype, Zoom, Hangouts en FaceTime

Hoe overleg je met je collega’s als iedereen thuis zit te werken? Voor veel bedrijven is videobellen een optie. Toen het kabinet donderdag mensen opriep om zoveel mogelijk thuis te blijven, schoot de interesse in meerdere diensten omhoog. Welke videobeldienst past het best bij jouw situatie?

 

Lees hier het volledige artikel.

 

 

Categorie:

Geen categorie

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*