2

Maak kennis met de nieuwe Bijbelmethode Bijzonder!, speciaal ontwikkeld voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Bijzonder! is niet alleen een boekje, maar een pakket met allerlei materialen om het leven met God praktisch en zichtbaar te maken.

Met Bijzonder! kunnen mensen met een verstandelijke beperking op een gezellige en herkenbare manier op hun eigen niveau meer ontdekken over wat geloof met hun dagelijks leven te maken heeft en welke praktische tips de Bijbel geeft.

Bijzonder! is niet alleen een boekje, maar een pakket met allerlei materialen om het leven met God praktisch en zichtbaar te maken.

Bijzonder! is eenduidig van opzet. Hiervoor is bewust gekozen omdat mensen met een verstandelijk beperking behoefte hebben aan een duidelijke structuur en herkenning. Door het gebruik van een standaard met daarop de leskaart, kunnen de deelnemers zelf zien waar ze zijn. Je kunt dit aangeven door de bijgeleverde knijper op de kaart te verschuiven.

Om kennis te maken met deze nieuwe methode, worden twee presentatieavonden georganiseerd:
12 mei 20:00 – 22:00 uur – Ontmoetingskerk, Haren
26 mei 20:00 – 22:00 uur – Boogkerk, Amersfoort

De auteur van Bijzonder!, José Korsaan, zal de aanwezigen op een interactieve manier wegwijs maken in het gebruik van de methode.

Iedereen die Bijbelonderwijs geeft aan groepen of individuen met mensen met een beperking is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op één van de promotieavonden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Lees meer over de methode en de presentatieavonden

Categorie:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*