Het Kinderwerkportal wordt vernieuwd. Op dit moment werkt ons teamlid Corina heel hard aan het nieuwe Kinderwerkportal dat waarschijnlijk in februari gelanceerd wordt. Het portal biedt veel informatie, verwijzingen naar de organisatie en natuurlijk puzzels, filmpjes en kindermomenten.

 

Themadossier Pasen
Komend voorjaar staan we weer stil bij de opstanding van Jezus. Er wordt een nieuw themadossier ontwikkeld waarin divers materiaal rondom Goede Vrijdag en Pasen is te vinden. Hou de site van Opkijken dus in de gaten! En net als voor het Kerstdossier vragen we jou weer om hulp. Heb je tips? Laat het ons weten via info@opkijken.nl.

 

Portal Geloofsonderwijs voor mensen met een auditieve beperking
Ook dit portal is in ontwikkeling. Hierin komen informatie, tips en handvatten voor kerkelijk werkers om met doven en slechthorenden te werken. Op de facebookpagina van Opkijken (8-12-2016) lieten we je al eens achter de schermen meekijken bij het maken van filmpjes. In deze filmpjes worden preken gemaakt in gebarentaal. Het portal wordt opgezet door Carola (dovenpastor). We hopen in het voorjaar het portal te lanceren!

Categorie:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*