Vlogfamilie Bellinga heeft #samenvoorverbinding genoemd en LPB media hartelijk bedankt voor het actiepakketje. “Ik weet niet in hoeverre wij hieraan toe komen in ons drukke dagelijkse leven maar ik vind het initiatief echt superleuk!”, laat Fara weten. Zij is de moeder van Luan, Lucilla en Luxy en getrouwd met Daniël. Het Zwolse gezin deelt het leven via video’s op YouTube en hebben op het filmpjesplatform 226.000 abonnees. Begin dit jaar wonnen zij een VEED award in de categorie ‘Beste vlogger’; een Oscar voor de YouTube-wereld.

 

LPB media heeft de Bellinga’s gevraagd om in actie te komen tegen eenzaamheid en voor verbinding. De kracht van de verbinding is te vinden in het samenzijn! Bijvoorbeeld door nieuwe contacten aan te gaan of bestaande contacten te verbeteren. LPB media is daarom een koffie-link actie gestart waardoor het omzien naar elkaar gestimuleerd wordt. Fara: “Koffiedrinken om eenzaamheid tegen te gaan. Zodat mensen samen zijn, voor een leuke verbinding. Superleuk idee!”

 

Iedereen kan meedoen, met (te bestellen via de site www.samenvoorverbiding.nl) of zonder mokjes! Maak een selfie van het koffie-linkmoment bij degene die je bezoekt en post de foto op sociale media met #samenvoorverbinding. De mooiste foto wint een leuke prijs! Meer informatie vind je op de website: www.samenvoorverbinding.nl.

 

Bekijk de vlog van familie Bellinga, vanaf 9.30 min. wordt de actie genoemd.

 

 

Categorie:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*