De agenda staat vaak vol in de maand december: een kerstconcert, kerstmarkt, familiediner…. Maar hoe leef jij naar dit feest toe? Hoe vier jij kerst? Maak jij in je agenda tijd vrij voor de boodschap van God?

 

Opkijken biedt niet alleen een portal voor geloofsondersteuning aan mensen met een beperking, maar zal ook in de Adventstijd vier meditaties verzorgen! José Korsaan heeft speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking een korte overdenking, een Bijbeltekst met een bijpassend filmpje en een afbeelding samengesteld voor de vier Adventszondagen.

 

Want wij geloven dat iedereen zijn of haar eigen plek in de gemeente mag innemen. Ook mensen die op een of andere manier ‘anders’ zijn, horen er helemaal bij. Sterker nog: we kunnen hen niet missen in de kerk! Zij zijn volwaardige leden, met hun eigen gaven en hun eigen unieke functie in het lichaam van Christus. En wat is het fijn om tijd vrij te maken voor God en voor elkaar. Samen bidden en samen vieren. En als we feest vieren geven we niet alleen cadeautjes maar zeggen we elkaar: jij bent zelf een cadeau. En: Jezus is het grootste cadeau!

 

Deze Opkijken kerstmeditatie serie start op de eerste Adventszondag, 3 december 2017. Volg je ons op Facebook dan verschijnen de kerstmeditaties op je tijdlijn. Ontvang je ze liever in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Hieronder kun je de adventsmeditaties aanklikken:

1e Advent – zondag 3 december

2e Advent – zondag 10 december

3e Advent – zondag 17 december

4e Advent – zondag 24 december

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*