Getelde tranen – gebeden

Op deze pagina tref je een aantal filmpjes met o.a. gebeden en liederen aan. We willen je aanmoedigen met deze woorden je verdriet en gebrokenheid bij God te brengen. Weet dat hij de God is, die er is. Ook voor jou. We wensen je zijn zegen toe!


Cocoon

De vloer is een oceaan waarin ik zink… waar bent U nu? Waar is Uw aanraking? Wat is de reden? Het antwoord?
Uit de diepte van pijn groeit schoonheid; in de duisternis zoeken wij naar een nieuwe kleur, laten de makers van dit korte filmpje weten.

 

 


 

Het Licht/Damascus en Kinga Ban

Vanaf haar twaalfde is Kinga Bán al zangeres. En met de band Sela vertelde ze verhalen over haar geloof. Ook nu ze gehoord heeft dat ze ongeneeslijk ziek is, blijft ze op God vertrouwen.
Ze heeft vorig jaar voor de laatste keer met Sela kerstconcerten gegeven maar blijft zingen totdat ze erbij neervalt, liet ze weten in een interview met de EO. Daarin zegt ze: “Laat negatieve gedachten niet overheersen. Ik wil leven zoals ik leef, en het blijven verwachten van Hem en van Zijn goedheid.”
Zij heeft dit jaar o.a. met de hiphopformatie Damascus een aangrijpende single en video gemaakt. Het nummer Het Licht gaat over het wegvallen van alle zekerheden. Wat houd je dan nog over?

 

 


Een weg naar U

Al maken duizend vragen me bang

en stamel ik, op zoek naar woorden;

al zucht mijn hart al veel te lang,

mijn God zal mijn gebeden horen.

 


 

Stil, mijn ziel, wees stil

Stil, mijn ziel, wees stil

En wees niet bang voor de onzekerheid van morgen….

Wacht, wacht op de Heer

De zwartste nacht verdwijnt wanneer het daglicht doorbreekt…

 

 


 

Psalm 13

Hoe lang nog Heer, blijft u mij vergeten?

Hoe lang nog laat u uw gezicht niet zien?

Hoe lang nog…