Puzzels

In dit onderdeel van de kinderwerkportal kun je veel Bijbelse puzzels vinden. Ze zijn geschikt voor gebruik in het kinderwerk, tijdens de kerkdiensten of gewoon thuis. Ze zijn beschikbaar gesteld door Liesbeth Buter. Liesbeth heeft bij het ontwikkelen van de puzzels regelmatig met toestemming gebruik gemaakt van puzzels van Bijbelwerk van de site Bijbelidee.nl. Soms kan een puzzel alleen opgelost worden door de Bijbel in gewone Taal te gebruiken.

Op dit moment heeft Liesbeth al veel Bijbelboeken in puzzelvorm gezet. Ze is nu bezig met de periode van voor de ballingschap. Het plan is om de hele Bijbel te behandelen.

Ook heeft Liesbeth n.a.v. kerst- en paas-filmpjes puzzels ontworpen en op de website gezet. En n.a.v. de zomerserie 2017 heeft zij een werkboekje over Ester gemaakt.
Houd dit portal dus goed in de gaten!

Graag breiden we dit onderdeel verder uit met andere mooie puzzels die in kerken ontwikkeld zijn. Heb jij documenten liggen en wil je ze delen met andere kinderwerkers? Neem dan vooral contact op met de redactie van Opkijken via de Tip ons! pagina. Alvast hartelijk bedankt!

 

Bekijk alle puzzels