Zoek Resultaten voor: series Geboren om te Groeien

Sorteer op: Datum | Titel | Views | Reacties Sort Ascending
View:

11 Vervulling van de Heilige Geest

469 Views0 Reacties

Hoe zit dat met de Heilige Geest? In dit filmpje wordt verteld hoe het zit met de Heilige Geest en hoe jij de heilige geest kan laten wonen in je zelf.

13 Opstandingskracht Jezus

672 Views0 Reacties

Jezus stond op uit de dood. Dat is de kern van ons geloof. Zonder deze zekerheid is ons geloof niks waard. De kracht die Jezus liet opstaan woont ook in ons.

12 Met Jezus Gekruisigd

475 Views0 Reacties

Een filmpje uit de serie van geboren om te groeien. Waarom is Jezus gekruisigd? Wat heeft dat met jou te maken? Zij wij met hem gestorven? In dit filmpje wordt verteld wat de bijbel hier over zegt.

8 Gemeenschap met gelovigen – Geboren om te groeien

396 Views0 Reacties

Als christenen hebben we elkaar hard nodig. Het christenen hebben iets gemeenschappelijks. Zoek elkaar op en put kracht uit elkaar. Wij hebben elkaar nodig, wij vormen samen een lichaam.

7 Getuige zijn – Geboren om te groeien

370 Views0 Reacties

Wij mogen getuigen van onze God. We moeten nadenken over ons geloof en onze relatie met God en pas als we dat zeker weten en zeker genoeg zijn kunnen een juiste getuigenis geven.

6 Discipelschap – Geboren om te groeien

408 Views0 Reacties

Een christen is geboren om te groeien. Discipelschap is belangrijk. Wij moeten Jezus navolgen en zijn discipelen worden, om zo ook andere mensen tot discipelen te maken. Leren wandelen zoals Jezus dat deed. Niet allee...

10 Gods wil

425 Views0 Reacties

Wat is Gods wil? Wat moet ik doen? In dit filmpje leer je wat de bijbel zegt over het doen van Gods wil. Ook wordt hier verteld hoe Jezus omgaat met Gods wil.

9 Heiligmaking

378 Views0 Reacties

Wil jij weten wat heiligmaking betekend? In dit filmpje wordt uitgelegd wat de bijbel hier over zegt.

4 Stille Tijd – Geboren om te groeien

463 Views0 Reacties

Stille tijd zou voor christenen absolute prioriteit moeten hebben. Stille tijd is tijd apart zetten voor God. Zo kunnen we blijven werken aan onze relatie met God. Het zou moeten behoren tot de kern van het leven met ...

3 Bijbellezen en Bijbelstudie – Geboren om te groeien

383 Views0 Reacties

Bijbellezen is ontzettend belangrijk. Toch kan het lastig zijn om bijbel te lezen. De bijbel is het boek om de God van hemel en aarde te ontmoeten. De bijbel is het woord van God, ons geestelijk voedsel. Lees wat er s...

5 Wie ben ik in Christus – Geboren om te groeien

444 Views0 Reacties

Je mag je verblijden over wat je in God hebt ontvangen. Wij zijn met Christus verborgen in God. Wij kunnen ons identificeren met Christus, dat maakt ons ontzettend rijk. Wij zijn kinderen van God en omdat wij zijn kin...

2 Zondebelijdenis – Geboren om te groeien

401 Views0 Reacties

Wat zijn zonde en waarom moeten wij onze zonden belijden? Wat is belijdenis van zonden? Zonden belijden is het aanvaarden van de vergeving.

1 Geloofszekerheid – geboren om te groeien

426 Views0 Reacties

Dit filmpje gaat over zekerheid in het geloof. Vragen over twijfel en leven na de dood. Jezus spreekt over een pensioen met gegarandeerde uitkering.