Wie zijn wij

Opkijken.nl is een product van LPB media. Met deze site wil de LPB media werkers in de kerk ondersteunen door het aanbieden van filmpjes, preken, plaatjes en ander multimediamateriaal. De mensen die aan deze site werken komen uit de volle breedte van de gereformeerde kerken.

We geloven van harte in God, Jezus en de heilige Geest. We geloven dat de kerk de plek is waar God ons wil ontmoeten en vormen. Het werk dat door mensen op die plek gedaan wordt, wil Opkijken ondersteunen. We hopen dat door deze site het gebruik van multimedia in de kerk verder zal verbeteren, maar het is vooral onze hoop en ons gebed dat Opkijken bijdraagt aan de opbouw van het koninkrijk van God.

De redactie van Opkijken bestaat uit:

 

Opkijken Nanda

Nanda Langkamp LinkedIN

Ondertussen de 40 gepasseerd, woonachtig in Zwolle en gezegend met man en twee kinderen. Studeerde Godsdienst Pastoraal Werk aan de Hogeschool Ede. Was werkzaam als kerkelijk missionair werker bij de Veenhartkerk in Mijdrecht en als adviseur evangelisatie bij Centrum Dienstverlening Gereformeerde Kerken. Heeft een passie voor het bakken van taarten.

 

 

 

Opkijken Andre de Kievit

André de Kievit

Geboren in Rotterdam en getrouwd met Elizabeth. Samen hebben we acht kinderen gekregen en een aantal kleinkinderen. We wonen met z’n tweetjes in Zwolle. Ik ben voor één dag in de week vrijwilliger bij de Luisterpost en werk dan aan de bijbelstudieportal van Opkijken. Verder ben ik veel buiten te vinden. Dagelijks loop ik 7 – 10 kilometer. Sinds mijn pensioen ben ik me gaan toeleggen op schilderen, waar ik enorm veel van leer!

 

 

Opkijken Andre de Kievit

José Korsaan LinkedIN

Heeft 12,5 jaar als SPH-er gewerkt bij stichting Sprank op een logeerhuis voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.
Auteur van de catechesemethode Follow-up en van Bijzonder!, een bijbelmethode voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook schreef ze de portal voor mensen met een verstandelijke en sociale beperking.
José is altijd op zoek naar aansprekende manieren om met verschillende niveaus in een groep om te gaan. We hebben elkaar hard nodig om dicht bij God te blijven, van Hem te houden en van Hem te leren. Ze houdt van skeeleren en kanoën en doet graag een spelletje met haar kinderen.

 

 

carolaVeldhuizenCarola Veldhuizen LinkedIN

Studeerde Godsdienst Pastoraal Werk aan de Christelijke Hogeschool Ede en studeerde daarvoor Tolk Nederlandse Gebarentaal aan de Hogeschool Utrecht. Deze twee studies combineert ze door voor te gaan in dovendiensten en het opzetten van de portal voor ‘geloofsonderwijs aan mensen met een auditieve beperking’. Houdt van wandelen, stedentrips en leuke dingen ondernemen met vrienden.

 

 

Opkijken Liesbeth Buter

Liesbeth Buter

Heeft de PABO in Zwolle gedaan. Heeft 10 jaar lang kinderwerkbladen voor de kerkdiensten gemaakt. Merkte dat van veel Bijbelgedeelten geen puzzels te vinden zijn en ging ze daarom zelf maken. Graag deelt ze haar opgebouwde bestand met anderen in de kinderwerkportal. Is de enige vrouw in huis. Sport omdat het moet en schildert omdat het kan.

 

 

Opkijken Christaan Heidema

Christiaan Heidema LinkedIN

Studeerde Informatica aan de Rijkshogeschool Groningen en woont in Oldehove. Getrouwd met Ria en gezegend met vier kinderen. Werkzaam als Software Architect en heeft een grote belangstelling voor alles wat met automatisering te maken heeft. Naast het realiseren van websites en hulpmiddelen voor ons multimedia team heeft hij veel passie voor (beach)volleybal.

 

 

 

Opkijken Christaan Heidema

Corina Nsengimana-Groenesteijn

Woonachtig in Zeist. Heeft 20 jaar in het kinderwerk meegedraaid in de CGK te Baarn. Is moeder van 3 kinderen. Werkt in de communicatie/grafische vormgeving en beheert de kinderwerkportal. In haar vrije tijd houdt ze van bakken, klussen, knutselen en lezen.

 

 

 

Opkijken Hendrike Oosterhof

Hendrike Oosterhof

Hendrike heeft communicatie gestudeerd in Leeuwarden met als minors ‘internationaal’ en ‘grafische vormgeving’. Ze woont nu in Den Haag, waar ze werkt als communicatie-medewerker. Ze vindt het vooral leuk om een verhaal op een visuele manier vorm te geven en toegankelijk te maken voor een brede doelgroep. In haar vrije tijd sport ze graag en veel.