Dat lezen leuk is en dat voorlezen goed is, geldt voor alle kinderen met of zonder (lees)beperking. Daarom geeft Opkijken.nl een luisterkinderbijbel weg en jij kan deze winnen!

 

Het is de tweede keer dat je in deze serie van ‘Gewoon anders bijbellezen’ kunt meedoen met een winactie. Dit keer is het De bijbel voor jou op Daisy cd-rom, beschikbaar gesteld door het CBB en geschikt voor blinde/slechtziende kinderen vanaf ong. 4 jaar. Deze bijbel kan ook geschikt zijn voor kinderen met een verstandelijke beperking (let op: check de criteria in blog #2) en voor kinderen met andere leesbeperkingen, denk aan dyslexie. Een uitgebreide beschrijving van deze kinderbijbel kun je vinden op Kinderbijbels.nl.

 

Ben je niet in het bezit van een Daisy-speler? Lees hier meer over de mogelijkheden om de cd-rom te gebruiken. Gelukkig zijn er goede oplossingen en kan iedereen De bijbel voor jou lezen… maar dan moet je ‘m nog wel even winnen. Dus: doe mee!

 

 

Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie!

 

 

Lees de blogs van deze week over bijbellezen met een visuele beperking:

Visueel beperkt: de Bijbel als houvast.

Slechtziendheid in gezin en kerk: er is zoveel mogelijk!

 

 

Gewoon anders bijbellezen is een serie van Kinderbijbels.nl en Opkijken.nl. Meer weten over Gewoon anders bijbellezen? Klik hier voor meer informatie, abonneer je op de nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

 

Categorie:

Geen categorie

Tags:

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*